Versie 2020-05

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden artikelen in de Webshop van Van Schie Raamdecoratie & Stoffen.

Artikel 1 – Algemeen

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten, goederen en/of diensten met afnemers van deze producten, goederen en of diensten dan wel diegene die een overeenkomst met Van Schie Raamdecoratie & Stoffen is aangegaan.
1.2 Van Schie Raamdecoratie & Stoffen is gevestigd te Pijnacker.
1.3 Door een bestelling te doen via de Webshop gaat u een overeenkomst aan met
Van Schie Raamdecoratie & Stoffen en geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de
algemene voorwaarden.
1.4 U bent verplicht de bestelde producten af te nemen en te betalen.
1.5 Van Schie Raamdecoratie & Stoffen heeft het recht om de Algemene voorwaarden te wijzigen.
1.6 Alle goederen blijven eigendom van Van Schie Raamdecoratie & Stoffen tot de volledige betaling van uw bestelling heeft plaatsgevonden.
1.7 Niets van deze site mag door derden gebruikt worden zonder toestemming vooraf van Van Schie Raamdecoratie & Stoffen.

Artikel 2 – Bestelling, bezorging, bezorgkosten en levering

2.1 Bestellingen kunt u plaatsen via de Webshop van Van Schie Raamdecoratie & Stoffen.
2.2 Van Schie Raamdecoratie & Stoffen hanteert geen minimum bestelbedrag maar wel stoflengte vanaf 0,5 mtr. oplopend per 0,10 cm.
2.3 Aflevering door Van Schie Raamdecoratie & Stoffen vindt plaats door afgifte aan de vervoerder PostNL.
.4 De verzendkosten in Nederland naar huisadres zijn € 7,25 per zending en boven de € 100,- is het gratis, voor België en Duitsland zijn de verzendkosten naar huisadres  €13,00 per zending en vanaf € 150,- is het gratis.
Indien u bijzondere vervoerswensen heeft komen de extra kosten voor uw rekening. Alle bestellingen worden op het opgegeven adres afgeleverd.
2.5 De goederen worden in opdracht van u en voor uw rekening en risico vervoerd.
Van Schie Raamdecoratie & Stoffen is niet gerechtelijk verantwoordelijk voor de integriteit van de afleverwijze van de door u bestelde producten.
2.6 U ontvangt een e-mail wanneer de bestelling door ons verwerkt en verzonden is. Indien u niet aanwezig bent ten tijde van de bezorging door PostNL kunt u het pakket ophalen bij het bedrijf die deze dient op zich heeft genomen bij u in de buurt.
2.7 De levertijd is afhankelijk vanaf het moment dat de bestelling is gedaan en betaald, en duurt het in de regel maximaal 5 werkdagen voordat uw bestelling wordt verzonden.
2.8 Van Schie Raamdecoratie & Stoffen is niet aansprakelijk voor diefstal en of beschadiging van de goederen tijdens de verzending.
2.9 Het is ook mogelijk, na overleg met Van Schie Raamdecoratie & Stoffen, de bestelde artikelen/goederen af te halen in onze winkel op de openingstijden van de winkel.

Artikel 3 – Betaling

3.1: Direct bij uw bestelling, hier kunt U via iDEAL, Visa, Mastercard, Mister Cash, SOFORT Banking, Giropay, Maestro de betaling van uw bestelling voldoen, na ontvangst van het totaalbedrag van uw bestelling gaan wij over tot verwerking en verzending van uw bestelling.

Artikel 4 – Producten en garantie en restitutie

4.1 Aanspraak op de garantie kan alleen binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen doen . U kunt uw klacht per e-mail aan info@vanschieraamdecoratiestoffen.nl worden ingediend  d.m.v. een korte omschrijving van de klacht en met toevoeging van het factuurnummer. Waarna wij na ontvangst van uw klacht met u een afspraak maken om de goederen met u te kunnen controleren of de klacht gegrond is.
4.2 Indien aan deze voorwaarden is voldaan en de klacht gegrond is, vervangt Van Schie Raamdecoratie & Stoffen de goederen dan wel vergoedt Van Schie Raamdecoratie & Stoffen de aankoopprijs of een deel daarvan.
4.3 De garantie is niet van toepassing indien u de stof versneden heeft.
4.4 Vanwege de aard van sommige materialen geldt voor alle stoffen dat ze het beste met de hand gewassen kunnen worden in lauw water Van Schie Raamdecoratie & Stoffen adviseert om producten niet in de droger te drogen. Eenmaal gewassen artikelen kunnen niet geretourneerd worden en is daarmee ook de garantie komen te vervallen.
4.5 Het weergeven van de stoffen via elektronische weg kunnen de bestelde goederen t.o.v. de weergave geringe kleurverschillen zich voor doen waarvoor Van Schie Raamdecoratie & Stoffen niet aansprakelijk is.
4.6 U heeft juridisch het recht op “het kopen op afstand” om binnen een termijn van 14 dagen na het ontvangen van uw bestelling deze alsnog te annuleren, mits onbeschadigd en in de originele verpakking, dit kunt u doen d.m.v. een e-mail te richten aan info@vanschieraamdecoratiestoffen.nl.
Echter vervalt dit recht als wij uw bestelde stoffen voor u op maat hebben gesneden.
Eventuele kosten voortvloeiend uit de al verwerkte bestelling, worden wel op u verhaald / afgetrokken van het restitutiebedrag.

Artikel 5 – Aansprakelijkheid

5.1 De aansprakelijkheid van Van Schie Raamdecoratie & Stoffen met betrekking tot de verkoop en levering van artikelen is uitdrukkelijk beperkt tot de onder artikel 4 geregelde garantie.
5.2 Van Schie Raamdecoratie & Stoffen is niet aansprakelijk voor de niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de producten.
5.3 Voor alle overige zaken geldt dat de aansprakelijkheid van Van Schie Raamdecoratie & Stoffen beperkt is tot het bedrag van de aankoop zoals vermeld op de factuur.
5.4 Speciaal bestelde artikelen (artikelen die niet standaard in ons assortiment zitten) worden niet teruggenomen.

Artikel 6 – Prijzen

6.1 Van Schie Raamdecoratie & Stoffen is gerechtigd prijzen tussentijds aan te passen. Prijsinformatie via elektronisch weg is ondergeschikt aan de magazijnprijs die wordt weergegeven op de factuur.
6.2 Zolang de overeenkomst niet tot stand is gekomen is Van Schie Raamdecoratie & Stoffen bevoegd de op de Webshop vermelde prijzen en de verdere voorwaarden te wijzigen.
6.3 Van Schie Raamdecoratie & Stoffen is ook na het tot stand komen van de overeenkomst bevoegd wijzigingen in het tarief van belastingen en/of heffingen aan u door te berekenen.
6.4 Alle prijzen zijn inclusief kosten van verpakking en 21 % btw, exclusief kosten van verzending en optionele verzekering van de verzending.

Artikel 7 – Communicatie

7.1 Voor misverstaan, verminkingen, vertragingen of niet (behoorlijk) overkomen van bestelgegevens en mededelingen ten gevolge van het gebruik van Internet of enig ander communicatiemiddel in het verkeer tussen u en de Webshop van Van Schie Raamdecoratie & Stoffen, dan wel tussen Van Schie Raamdecoratie & Stoffen en derden, voor zover deze betrekking hebben op de relatie tussen u en Van Schie Raamdecoratie & Stoffen, is Van Schie Raamdecoratie & Stoffen niet aansprakelijk. Dit tenzij er sprake mocht zijn van bewezen opzet en/of grove schuld of nalatigheid vanuit Van Schie Raamdecoratie & Stoffen.

Artikel 8 – Wijziging algemene voorwaarden

8.1 Van toepassing is steeds de laatste versie c.q. de versie zoals die gold ten tijde van het tot stand komen van de overeenkomst.

Artikel 9 – Toepasselijk recht en bevoegde rechter

9.1 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, evenals op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
9.2 Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost.

De webshop van Van Schie Raamdecoratie & Stoffen | Van Schie Interieurstoffen V.O.F., geregistreerd onder KvK nr.: 27217251 en BTW nr.: NL800136482B01.