Gordijnen

Wij hebben een mooie collectie samengesteld bestaande uit vitrages, inbetweens en overgordijnen. Er is een ruime keuze aan kleuren en dessins. Onze collectie heeft ook een zeer uitgebreid assortiment kinderstoffen voor de baby tot aan de tienerkamer. Alle vitrages en inbetweens zijn kamerhoog en te verkrijgen van neutrale tot exclusieve kleuren. De gordijnen kunnen op diverse manieren geconfectioneerd worden, namelijk wave, geplooid, vlinderplooi (enkel, dubbel, triple), lussen, ringen of tunnel. Dit laten wij op maat maken. De gordijnen worden gestreken afgeleverd en voorzien van verstelbare haken.

Tegenwoordig is het voor bepaalde projecten verplicht de gordijnen brandwerend te maken. Ook hier kunnen wij voor zorgen. Deze gordijnen worden geleverd met een certificaat.

Vouwgordijnen

Onze vouwgordijnen worden geleverd met ophangsystemen van Valencia met clicksteun voor wand- en plafondplaatsing. Bijna alle stoffen uit het assortiment zijn hiervoor geschikt. De optrekkoorden en bedieningsketting worden indien gewenst in diverse kleuren geleverd. Door klittenbandbevestiging en verwijderbare baleinen en onderlat is reinigen mogelijk. Het is ook mogelijk alleen het systeem bij ons bestellen.

Rolgordijnen

De rolgordijnen zijn in verschillende modellen en afwerkingen zoals schulprand, roede of ringen verkrijgbaar. Wij bieden keuze uit uni en dessin en zowel transparant, semi-transparant als verduisterend. Daarnaast leveren wij ook rolgordijnen voor velux dakramen.

 

Lamellen

Lamellen kunnen dienen als zonwering en verminderen daarbij de inkijk. Wij bieden de lamellen aan in de materialen aluminium of in kunststof/PVC. Daarnaast hebben wij deze ook weer in diverse kleuren. 

Jaloezieën

Jaloezieën zijn ontettend populair. Met jaloezieën kun je zelf het lichtinval en de privacy bepalen. Wij bieden dit aan in de de materialen in aluminum, bamboe of hout. Hierbij is er keuze uit verschillende lamelbreedtes (30/50/65mm) en kleuren. De jaloezieën worden voorzien van steunen, geschikt voor wand- of plafondplaatsing.

Horizontaal aluminium 50
Horizontaal hout

Plissé en duette

Met plissé en duette kun je zelf het lichtinval en de privacy bepalen. Wij hebben een ruime keuze uit kleuren en verschillende transparanties. Bovendien zijn er verschillende mogelijkheden in kwaliteiten, zoals warmtewerend, vocht- en vuilafstotend, beeldschermgeschikt en brandvertragend.

Plisse

Hi-light

Een hi-light is vergelijkbaar met een rolgordijn. Deze heeft doorzichtige en niet-doorzichtige banen in twee lagen. De banen zijn leverbaar in verschillende breedtes. De aluminium bovenbak en onderlat worden uitgevoerd in wit of geanodiseerd aluminium. Voor elke stijl of sfeer zijn er vele mogelijkheden, ongeacht de toepassing of dit een werkplek, woonkamer of slaapvertrek is.

Hi-light

Ophangsystemen

Wij leveren gordijnrails met runners die soepel schuiven. Iedere gewenste lengte is mogelijk. Eén stuk bestaat uit 6 meter. De rails kan ter plaatse op maat worden gebogen. Tegenwoordig zijn (rail)roedes populair, deze zijn geschikt voor wavegordijnen. De (rail)roedes zijn leverbaar in verschillende kleuren en maten. 

Modestoffen

Wij hebben modestoffen in verschillende materialen, kleuren en patronen in ons assortiment. Daarnaast verkopen wij katroenen tricot paneelstoffen waar je ook kleding van kunt maken. 

Hobbystoffen

Als je zelf aan de slag wilt gaan, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment hobbystoffen in diverse materialen, kleuren en patronen. Regelmatig wordt onze collectie aangevuld met de nieuwste trends. Deze stoffen zijn geschikt voor bijvoorbeeld het maken van dekbedden, lakentjes, vlaggenlijnen, boxkleden, speeltenten en nog veel meer. Uiteraard zijn deze stoffen ook geschikt voor het maken van gordijnen en kleding. 

Meubelstoffen

Wij hebben een ruim assortiment van meubelstoffen in diverse materialen, kleuren en patronen, waarmee je jouw “versleten” stoelen, banken, zitkussen en/of tuinkussens kan bekleden. Indien je dit zelf niet ziet zitten, kunnen wij de meubels voor je stofferen.

Stoel Melkmeisje2
Meubelstof gispenstoel

Horren

Wel graag een frisse bries door het huis, maar liever niet de rondzoemende insecten? Dan bieden horren een ideale oplossing voor ieder raam of deur. De plissé hordeuren schuiven gemakkelijk open en dicht en zijn nauwelijks zichtbaar. Afhankelijk van hoe een raam, schuifpui of deur gebruikt wordt, kan gekozen worden voor verschillende oplossingen. Zoals een voorzet hor, inzet hor of plissé hor. Daarnaast bieden wij voor dakramen en draai- kiepramen een passende oplossing.

inzethor

Fournituren

Wij hebben ook een ruim assortiment van fournituren. Denk aan bandjes, kantjes, lintjes, biasband, ritsen, knopen, (machine)naalden, vilt, garen, gordijnband, haken, elastieken en nog veel meer.

fornituren

Markten

Woensdag

Stadscentrum Vlaardingen / 09:00 – 16:00 uur

Donderdag

Stadscentrum Delft / 09:00 – 17:00 uur

Zaterdag

Stadscentrum Leiden / 09:00 – 17:00 uur

Winkel

Dinsdag

09:30 uur – 17:30 uur

Woensdag

09:00 uur – 13:30 uur

Donderdag

09:30 uur – 21:00 uur

Uitgelichte producten

Uit onze webshop assortiment.