Gordijnen

Wij hebben voor u een mooie collectie samengesteld bestaande uit vitrages, inbetweens en overgordijnen. Er is een ruime keuze aan kleuren en dessins. Alle vitrages en inbetweens zijn kamerhoog en te verkrijgen van neutraal tot exclusief. U kunt uw gordijnen op maat laten maken. Hierbij kunt u kiezen uit wave gordijnen, geplooide gordijnen, gordijnen met ringen, met lussen en zelfs met tunnel. De gordijnen worden keurig gestreken afgeleverd en voorzien van verstelbare haken. Onze collectie heeft ook een zeer uitgebreid assortiment kinderstoffen voor de baby tot en met de tienerkamer. Alle stoffen zijn te combineren zodat u uw eigen lieve, stoere, hippe, romantische, themakamer kunt creëren voor uw kinderen. Tegenwoordig is het voor bepaalde projecten verplicht, uw gordijnen brandwerend te hebben. Zelfs hierin kunnen wij u voorzien. Deze gordijnen worden geleverd met een certificaat.

Vouwgordijnen

Onze vouwgordijnen worden geleverd met Valencia ophangsysteem met clicksteun voor wand- en plafondplaatsing. Alle stoffen uit het assortiment zijn hiervoor geschikt. De optrekkoorden en bedieningsketting worden indien gewenst in kleur geleverd. Door klittenbandbevestiging en verwijderbare baleinen en onderlat is reinigen mogelijk. U kunt ook alleen het systeem bij ons bestellen.

Rolgordijnen

De rolgordijnen zijn in verschillende modellen verkrijgbaar en verschillende afwerkingen zoals schulprand, roede of ringen. Deze zijn ook te gebruiken voor Velux dakramen. Wij bieden de keuze uit uni en dessin, zowel transparant, semi-transparant als verduisterend.

rolgordijn

Lamellen

De verticale lamellen zijn van oudsher al een favoriet product op de Nederlandse markt. Ze kunnen dienen als zonwering en verminderen daarbij de inkijk. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan in stof, aluminium of kunststof lamellen.

Jaloezieën

Horizontale jaloezieën verzekeren u van een goede lichtregeling. Jaloezieën kunnen worden uitgevoerd in aluminium of hout. Hierbij is er keuze uit verschillende lamelbreedtes en kleurenpaletten. De jaloezieën worden voorzien van steunen, geschikt voor wand- of plafondplaatsing.

Horizontaal aluminium 50
Horizontaal hout

Plissé en duette

Plissé en duette zijn zowel geschikt voor binnen zonwering als tegen inkijk of als sfeermaker. Wij hebben een ruime keuze uit kleuren en verschillende transparanties. Bovendien zijn er verschillende mogelijkheden in kwaliteiten, zoals warmte werend, vocht- en vuilafstotend, beeldschermgeschikt en vlam vertragend.

Plisse

Hi-light

Een hi-light is vergelijkbaar met een rolgordijn. Deze heeft doorzichtige en niet-doorzichtige banen in twee lagen. De banen zijn leverbaar in verschillende breedtes, namelijk 25 mm, 50 mm en 100 mm. De aluminium bovenbak en onderlat worden uitgevoerd in wit of geanodiseerd aluminium. Voor elke stijl of sfeer zijn er vele mogelijkheden, ongeacht de toepassing of dit een werkplek, living of slaapvertrek is.

Hi-light

Ophangsystemen

Wij leveren gordijnrails met runners die soepel schuiven. Iedere gewenste lengte is mogelijk, tot 6 meter uit één stuk. Deze rails kan ter plaatse op maat worden gebogen. Tegenwoordig veel voorkomend zijn de roedes en railroedes. Deze zijn leverbaar in verschillende kleuren en maten. Wij bieden een uitgebreide collectie op dit gebied.

Kledingstoffen

Katoenen Tricot kleding stoffen hebben wij in een grote verscheidenheid aan kleuren en patronen van streep tot aan dierenprints en effenkleuren. Tevens hebben wij tricot panelen waarvan u een hele leuke kledingstukken van kan maken.

nieuwe stof 3

Hobbystoffen

Als u zelf aan de slag wilt gaan, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment hobbystoffen met diversen patroontjes en kleuren. Onze collectie wordt geregeld aangevuld met de nieuwste trends. Deze stoffen zijn geschikt voor het maken van dekbedden, lakentjes, memoborden, vlaggenlijnen, boxkleden, speeltenten en nog veel meer. Uiteraard zijn deze stoffen ook geschikt voor het maken van gordijnen en kleding. Nog een greep uit onze collectie is: flanel, molton, fiberfill en broderie.

Meubelstoffen

Hiervan hebben wij ook vele soorten en kleuren waarmee u uw “versleten” stoelen, banken, zitkussen en of tuinkussens kan bekleden en als u dat niet ziet zitten kunnen wij dat voor u doen.

Stoel Melkmeisje2
Meubelstof gispenstoel

Horren

Wel graag een frisse bries door het huis maar liever niet de rond zoemende insecten? Horren bieden de ideale oplossing voor elk raam of deur. De plissé hordeuren schuiven gemakkelijk open en dicht en zijn nauwelijks zichtbaar. Afhankelijk van hoe een raam, schuifpui of deur gebruikt wordt, kan er worden gekozen voor verschillende oplossingen. Zoals een voorzet hor, inzet hor of plissé hor. Ook voor dakramen en draai- kiepramen hebben wij een passende oplossing.

inzethor

Fournituren

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan fournituren. Hierbij kunt u denken aan band, kant, lintjes, biaisband, ritsen, sierknopen, naalden, vilt, garen, gordijnband, haken, elastiek, machinenaalden en nog veel meer. Onze garen zijn van Goldmann en bestaat uit 240 kleuren.

fornituren

Marktagenda

Woensdag

Stadscentrum Vlaardingen / 9.00 – 16.00 uur

Donderdag

Stadscentrum Delft / 9.00 – 16.30 uur

Zaterdag

Stadscentrum Leiden / 9.00 – 17.00 uur

Openingstijden

Dinsdag

9.30 uur – 17.30 uur

Woensdag

9.00 uur – 13.30 uur

Donderdag

9.30 uur – 21.00 uur

Uitgelichte producten

Uit onze webshop assortiment.